Tot llar 2010

Obres i reformes a Manresa

Les seves obres i reformes a Manresa, amb un servei professional clau en mà.

Vam fundar Tot-Llar 2010 sota l’empara de més de 20 anys d’experiència en el sector, per oferir tant a particulars com a empreses un servei altament qualificat en obres i reformes a Manresa i a tota Barcelona.

Treballem de forma ràpida, neta i professional, per poder realitzar les teves obres i reformes a Manresa, garantint un resultat de qualitat en tots els acabats. Ja sigui una petita reforma, un sostre o paret de pladur, així com una reforma integral d’un local, nau o habitatge, amb TOT LLAR obtindràs el servei que necessites.

Projecte clau en mà Pressupost sense compromís

Treballs de paleta, revestiments de pedra artificial, treballs de pintura, col·locació de pladur, fusteria, sòls de parquet… a TOT-LLAR trobaràs la solució perfecta per a condicionar la teva instal·lació. Només has de sol·licitar-nos pressupost sense compromís. Ens desplaçarem per realitzar la presa de mesures i elaborar una proposta detallada.

Les teves obres i reformes, amb facilitats de pagament.

Complim rigorosament els terminis d’entrega i possibilitem el finançament de l’obra, a través d’una entitat amb la qual mantenim un acord de col·laboració. No esperis més per tenir la cuina, saló o bany dels teus somnis. Simplement, consulta’ns!