Ver trabajo de chimenea

Fabricació i muntatge de xemeneies

A TOT LLAR 2010 som una empresa de reformes a Manresa, que abasta tota classe de serveis de renovació de llars, locals i negocis.

Encara que el nostre servei és integral, estem especialitzats en la creació d'espais càlids i acollidors mitjançant la instal·lació de xemeneies de llenya i pèl·let a Barcelona. El nostre servei inclou reformes d'estades per a integrar aquests elements amb eficiència energètica i estil.


 Veure treball de xemeneia Fabricació i muntatge de xemeneies a Barcelona

Realitzem el disseny, fabricació i muntatge de xemeneies, assegurant una adaptació perfecta a cada espai.

Diferents dissenys i estils de llars de foc

Oferim una àmplia varietat de dissenys, des de xemeneies minimalistes fins a tradicionals de pedra, adaptant-nos a l'estètica de la teva llar.

Oferim dissenys moderns com les xemeneies minimalistes, que es caracteritzen per la seva simplicitat i línies netes, i les xemeneies de pedra, que aporten un toc rústic i tradicional.

També, les xemeneies encastades en la paret són una opció popular per la seva integració perfecta en qualsevol espai, proporcionant no sols calor sinó també un element decoratiu elegant. Aquestes opcions estan dissenyades per a maximitzar l'eficiència energètica i el confort, adaptant-se a qualsevol estil de vida i decoració.

Eficiència energètica gràcies al pèl·let

Les nostres xemeneies no només embelleixen la teva llar, sinó que també proporcionen una font de calor eficient i sostenible.

Les xemeneies de pèl·let són una opció ecològica i eficient per a la llar. Ofereixen una calefacció sostenible, amb un alt rendiment energètic i baix cost operatiu.

El seu sistema d'alimentació automatitzat facilita el control de la temperatura, assegurant un confort constant. A més, contribueixen a la reducció d'emissions contaminants, alineant-se amb una consciència ambiental creixent.

Com a fabricant i instal·lador de xemeneies, combinem funcionalitat i bellesa en cada projecte, garantint la satisfacció total dels nostres clients a Barcelona.

Xemeneies a Barcelona de pellet i llenya

Encastades, de disseny rústic o minimalista, cantoneres, decoratives, modernes i eficients. Mira els nostres treballs.

VEURE TREBALLS